14 Şubat 2008 Perşembe

Hem Çılgın Hem Güzel

Geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören "Çılgın Dersane"nin devam filmi "Çılgın Dersane 2"nin çekimleri tamamlandı. Üç hafta Ağva’da, bir hafta boyunca da Belgrad Ormanları’nda aşırı sıcakların da etkisiyle zorlu bir çekim dönemi geçiren ekip, bir ay boyunca neredeyse günün 24 saatini sette geçirdiklerini belirttiler.



26 Ocak 2007’de vizyona giren ve sinemaseverlerin büyük beğenisini kazanan komik ve eğlenceli bir gençlik filmi "Çılgın Dersane"nin devamı "Çılgın Dersane 2"nin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Yapımcılığını Aksoy Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Faruk Aksoy’un yaptığı "Çılgın Dersane 2"de aralarında Cüneyt Arkın, Okan Karacan, Mustafa Topaloğlu, Simge Tertemiz, Alp Kırşan ve Sibel Tüzün’ün de bulunduğu pek çok ünlü isim rol aldı. Komedi ağırlıklı erotik sahneleriyle dikkatleri çeken ilk filmde olduğu gibi bu devam yapımında da birbirinden güzel kızlar yine cesur sahnelere imza atıyorlar.



İflasın eşiğindeki bir üniversite hazırlık dershanesinin kurtuluşunun ilginç öyküsünün anlatıldığı "Çılgın Dersane"de birbirinden enteresan karakterlerden oluşan öğretmenlerin ve öğrencilerin hikayesi izleyenlerden tam not almıştı. Bu kez "Çılgın Dersane 2"de üniversiteye giriş sınavına sayılı günler kalmıştır ve öğrenciler sınav stresinden uzaklaşmak için doğa cenneti olan bir yerde 15 günlük kampa girerler. Tıpkı ilk filmde olduğu gibi onları yine birbirinden ilginç ve komik olaylar beklemektedir.



Sınav heyecanı devam ediyor



Filmin konusu kısaca şöyle: İstanbul Özlem Dersanesi’nin sahibi Hadi’nin (Cüneyt Arkın) yönetiminde başlayan kampa öğrenciler ve öğretmenler büyük bir heyecanla katılırlar. Çocukluk arkadaşı olan ancak o yıllarda birbirilerine olan duygularını bir türlü ifade edemeyen Berksan (Berksan) ve Bahar (Sevil Uyar) ne tesadüftür ki bu kampta bir araya gelirler. İkisinin de yaşamında çok büyük değişiklikler olmuştur. Berksan artık herkes tarafından tanınan ünlü bir pop stardır. Ancak iki genç arasında yıllarca bastırılan duygular bu kampta ortaya çıkar. Fakat bu durumdan hiç de mutlu olmayacak bir üçüncü kişi vardır. Öğretmenler arasında da aşk kıvılcımları ortaya çıkmaya başlar. Seksi coğrafyacı ile yollarını ayıran Mustafa (Mustafa Topaloğlu) ile Yüksel (Sibel Tüzün) arasındaki yakınlaşma gün geçtikçe artmaktadır. Bu arada Hadi’yi çökertmek için sayısız yola başvuran Şahin, çalışmalarını sürdürmekte ve yeni planlar yapmaktadır.

Hiç yorum yok: